Govornici

Stručno savetovanje NAUČI DA USPEŠ 2019 vam nudi priliku da čujete veliki broj izuzetno kvalitetnih govornika i panelista koji dolaze iz redova profesionalaca u oblasti prometa nepokretnosti i državnih institucija.

 • Rasim Ljajić
  Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija

  Rođen je 1964. godine u Novom Pazaru gde je završio osnovnu i srednju školu, a Medicinski fakultet u Sarajevu. U periodu od 1989. do 2000. godine radio je kao novinar za brojne dnevne i periodične listove na prostoru bivše SFRJ.
  Više
 • Branislava Simanić
  Direktorka Sektora za preduzetništvo Privredne komore

  Svojim znanjem, iskustvom, energijom, i posvećenošću daje veliki doprinos razvoju preduzetništva u Srbiji. Promoter je preduzetništva kao načina razmišlјanja i nove poslovne filozofije. Istaknuti je zagovornik ekonomskog osnaživanja žena i unapređenja ženskog preduzetništva, ali i velika podrška mladim kolegama - početnicima u biznisu.

  Više
 • Mirjana Veljović

  Mirjana Veljović

  Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Sektor tržišne inspekcije, Šef za kontrolu prometa, Srbija

  Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Radila je 11 godina u privredi, u proizvodnom preduzeću RO „FASMA“ Beograd, u okviru „PRVE ISKRE“ iz Bariča , gde je obavljala različite poslove i zadatke. Sa mesta Šefa računovodstva 1997. godine prešla je u Ministarstvo trgovine- Sektor tržišne inspekcije, gde je zaposlena i sada.

   

  Više
 • Danijela Tanić - Zafirović
  Ministarstvo finansija, Uprava za sprečavanje pranja novca, rukovodilac Grupe za nadzor, Srbija

  Rođena je 1973. godine u Beogradu. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Radila šest godina kao market menadzer u privredi. Od 2005. zaposlena u Ministarstvu finansija i to:od 2005. godine do 2012. godine u Sektoru za deviznu inspekciju I Deviznom inspektoratu, na radnom mestu devizni inspektor u kontroli.

  Više
 • Nenad Đorđević
  Predsednik Upravnog odbora Klastera nekretnine

  Konsultant za poslove posredovanja u prometu i zakupu nepokretnosti u Mozaik nekretnine DOO Beograd. Od ujedinjenja, član Upravnog odbora udruženja UPPN-KROV koje je dalo inicijativu za donošenje Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
  Više
 • Damir Borić
  Privredna komora Srbije, Udruženje za trgovinu
  Predsednik Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti Srbije

  Sa grupom istomišljenika radio na ujedinjenju strukovnih organizacija posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti, čiji je cilj bio stvaranje organizacije koja bi mogla da pokrene inicijativu za donošenje Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.


  Više
 • Džon Smabi
  Predsednik Nacionalne Asocijacije Realtora za 2019 godinu

  Kao pripadnik druge generacije Realtora u svojoj porodici, Džon radi u industriji nekretnina već 40 godina. On je broker u firmi Edina Realti, gde se specijalizovao za rezidencijalne nekretnine.
  Više
 • Džo Šnajder
  Director of Engagement and Global Strategy for the National Association of Realtors

  Earlier he was on the position of Director of the Global Alliances. Joe oversee’s the day-to-day relationships with NAR’s 89 Bilateral Partners in 68 countries.
  Više
 • Arsen Unanjan
  Predsednik Ruske gilde Realtora

  Arsen Unanian je rođen 18. 08. 1981.god. u Jerevanu, Jermenija. Diplomirao je na Ruskom državnom univerzitetu trgovine i ekonomije. Završio je obuku Instituta za upravljanje nekretninama (IREM) i za sertifikovanog člana za komercijalne investicije (CCIM).
  Više
 • Miroslav Cvetković

  Potpredsednik Upravnog odbora Klastera nekretnine

  Diplomirani inženjer prehrambene tehnologije. Od 1994. do 1996. godine radio kao konsultant međunarodnog informacionog sistema „KOMPAS YU“. Od 1996. godine suvlasnik i direktor agencije za promet nekretnina „Cvetković-Roškov“. Bio je član i Predsednik Nadzornog odbora, kao i član i Predsednik Arbitažne komisije Poslovnog udruženja KROV. Član je Predsedništva Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti Srbije, Udruženja za trgovinu Privredne komore Srbije. Od 2012. godine je Potpredsednik Upravnog odbora Klastera nekretnine.

  Član NAR od 2015. godine.

  Više
 • Dr Slaviša Pešić
  Potpredsednik Stručnog saveta Klastera nekretnine
  Član Borda direktora NAR®

  Dr. Slaviša Pešić je diplomirao na prirodno-matematičkom odseku Filozofskog fakulteta u Nišu i stekao zvanje doktora tehničkih nauka na Tehnološko-metalurškom fakultetu u Beogradu.
  Više
 • Donald B. Vilkerson
  CPM®, predsednik IREM® za 2019.godinu
  Gaston and Wilkerson Management Group, AMO® Rino, Nevada

  Don Vilkerson je predsednik/generalni direktor grupe Gaston and Wilkerson Management Group, sa sedištem u gradu Rino, koja posluje kao agencija za nekretnine, pružajući sveobuhvatne usluge u oblasti objekata za više porodica, komercijalnih i industrijskih objekata, kao i investicija i posredovanja.


  Više
 • Mr Milić Đoković

  Potpredsednik Stručnog saveta, Klaster nekretnine, Srbija

  Magistar menadžmenta nekretnina i malog biznisa. Položio stručni ispit za posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti (007). Sudski veštak za oblast ekonomsko-finansijska (procena vrednosti imovine i kapitala).

  Od 1994. godine radi kao stručni konsultant za poslove posredovanja u prometu i investicijama u nepokretnosti. Bio je član Posebne radne grupe Ministarstva trgovine i usluga Republike Srbije za izradu nacrta Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Autor je knjige «Osnovi prometa nepokretnosti» (2009. godina). Koautor knjige-udžbenika “Posredovanje u prometu i zakupu nepokretnosti”.

  Više
 • Heder Ozur
  Predsednica Saveta žena Realtora (WCR) za 2019. godinu
  Akreditovani predstavnik kupca (ABR), sertifikovani specijalista za stambene nekretnine (CRS), nosilac zvanja i sertifikata PMN, SFR i e-PRO

  Heder Ozur radi kao agent za nekretnine - REALTOR® već 20 godina, u okviru grupe Mallen, Marshall and Ozur pri društvu Keller Williams, a specijalizovana je za stambene nekretnine u gradovima u oblasti Palm Springsa u Kaliforniji.

  Više
 • Pamela Benks
  Prvi potpredsednica Saveta žena Realtora (WCR) za 2019. godinu

  Pamela Benks (Pamela Banks) je agent za nekretnine u agenciji Keller Williams za prodaju prestižnih luksuznih nekretnina u Zapadnom Palm Biču
  Više
 • Ališa Mateson
  Motivacioni govornik i stručnjak u oblasti nekretnina, SAD

  Ališa je jedna od zvezda ovogodišnjeg savetovanja „NAUČI DA USPEŠ“. Kao motivacioni govornik, trener, globalni konsultant i vlasnica firme, Ališa donosi veoma zanimljiv poslovni sadržaj koji prezentuje na zabavan i inovativan način što osigurava razumevanje sadržaja predavanja i njegovu primenu za postizanje optimalnih poslovnih rezultata.

  https://www.youtube.com/watch?v=dJ00RBCH2Oc
  Više
 • Ervin Pašanović
  Klaster nekretnine, Srbija

  Ervin Pašanović, diplomirani ekonomista, sudski veštak ekonomsko-finansijske struke (uža oblast: procena vrednosti kapitala), kao i licencirani posrednik u prometu i zakupu nepokretnosti.
  Više
 • Zola Serenceš
  Regionalni koordinator NAR za centralnu EU, instruktor na NAR fakultetu za CIPS i Fakultetu za Realtore na Floridi.

  Zola se 2000. godine preselio iz New York Citija u oblast Orlanda. Njegova strast za nekretninama počela je u njegovim dvadesetim godinama kada je kupio svoju prvu investicionu nekretninu u Pensilvaniji.

  Više
 • Šaron Gorel
  Udruženje Realtora drževe Ilinois

  Šeron Gorel je Direktor za globalne poslove u udruženju Realtora države Ilinois. Tu je svoju karijeru započela kao Direktor za poslove lokalne uprave radeći na politici korišćenja lokalnog zemljišta i stambena pitanja. Pre no što je počela da radi na pozicijama u udruženju, radila je 10 godina na prodaji rezidencijalnih nekretnina u Coldwell Banker.

  Više
 • Čarls Golding
  (Hons) MRICS
  RICS - Direktor za procenu vrednosti materijalne imovine

  On je licencirani procenitelj vrednosti nepokretnosti od 2008. Radio je za Rojal Borou iz Kensingtona i Chelsea, Capital Retail, GL Hearn i Valuation Office Agency.
  Više
 • Džef Fu
  Počasni blagajnik, Institut Agenata za nekretnine, Singapur (IEA), 2018., Bivši Predsednik, (IEA) 2004, 2006-2010, 2012-2016

  Jeff Foo je započeo svoju karijeru u oblasti nekretnina 1980. godine i dobio dozvolu da vodi agenciju za nekretnine u Singapuru 1984. godine. Posle četiri godine partnerstva, prodao je svoje deonice i 1988. osnovao M/S: JEFF REALTY.


  Više
 • Majkl Kob
  ECI Development

  Na vrhuncu uspešne karijere gospodin Cobb napušta kompjutersku industriju da bi počeo da se bavi pionirskim poslovima na tržištu nekretnina Latinske Amerike koje je bilo u povoju.
  Više
 • Mike Gobber
  President of Mainstreet Organization of REALTORS

  A die hard Chicago Blackhawks fan, Michael Gobber has been devoted to the real estate industry for nearly twenty years. He has closed more than $75 Million in real estate transactions and has managed almost $500 million in transactions over the course of his career.
  Više
 • Dona Vilson
  Direktor za globalne i komercijalne poslove

  Dona Vilson uživa radeći za Meinstrit organizaciju Realtora u poslednjih pet godina na poziciji Direktora za globalne i komercijalne poslove.


  Više
 • Dejan Vučinić
  Izvršni direktor Direkcije mreže Societe Generale Srbija

  Dejan Vučinić je izvršni direktor direkcije mreže u Societe Generale banci Srbija od 2015. godine. Svoju profesionalnu karijeru, u jednoj od vodećih evropskih bankarskih grupacija, uspešno gradi punih 18 godina.
  Više
 • Erik Tran
  Predsednik Universal Commercial Capital Huntington Beach CA

  Iskusni predsednik kompanije koja se bavi investicionim menadžmentom. Poseduje veštine i znanja iz oblasti Portfolio menadžmenta, Risk menadžmenta, Bankarstva i Korporativnih finansija. Izuzetan profesionalac iz oblasti business developmenta sa diplomom iz oblasti političkih nauka stečennu na University of California u San Diego.

  Više
 • Franci Gerbec
  Počasni član FIABCI Slovenija

  Diplomirani pravnik, bio je savetnik Predsednika i član Predsedništva Privredne komore Slovenije, delegat u Veću republika i pokrajina Skupštine SFRJ (član Odbora za ekonomske odnose sa inostranstvom i Zakonodavno – pravne komisije VRP). Bio je direktor SKB Nepremičnine & Leasing DOO i izvršni direktor za kapitalna ulaganja SKB Banke DD.


  Više
 • Nebojša Nešovanović
  MRICS RV
  Predsednik Društva procenitelja

  Predvodi tim stručnih službi kompanije Jones Lang LaSalle sa sedištem u Beogradu koji pruža konsultantske i usluge procene vrednosti nepokretnosti u osam država regiona Jugoistočne Evrope: Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Albaniji.

  Više
 • Endrju Govasak
  Generalni direktor i suosnivač društva Trust Stamp

  Njegov primarni fokus je traženje i izgradnja strateških partnerstava širom sveta. Endrju se ističe kao izvanredan govornik koji je često angažovan na skupovima namenjenim liderima u oblasti finansijskih usluga i nekretnina.


  Više
 • Branislav Petrović
  Diplomirani pravnik i stučnjak za nekretnine, Srbija

  Diplomirani pravnik. Radio je u Četvrtom opštinskom sudu U Beogradu, u Invest Importu, a 1993. godine je osnovao agenciju Petrović. 1994. godine sa saradnicima osniva poslovni sistem Magnat nekretnine koji uspešno posluje. 2006. godine osniva Magnat Petrović DOO, a od 2009. godine se bavi advokaturom u sopstvenoj advokatskoj kancelariji.


  Više
 • Ivan Bjelajac
  CEO and Co-Founder of MVP Workshop, President of Serbian Blockchain Initiative

  Driven by a search for game-changing brands that improve consumers’ lives. Interested in Blockchain, Tokenization-based Business Models that actually work, and Blockchain Product Development

  Više
 • Dario Žgela
  Dimedia Internet tehnologije DOO Zagreb, Hrvatska

  Osnivač preduzeća Dimedia Internet tehnologije DOO Zagreb i Dimedia Internet tehnologije DOO Beograd. Više od dvadeset godina se bavi razvojem web stranica i internet marketingom. U saradnji sa timom stručnjaka u svom preduzeću osmislio je softver za agencije za nekretnine Dimedia nekretnine i vodeći je ponuđač tog specijalizovanog softvera na području bivše SFRJ.
  Više
 • Katarina Bogdanović

  Halo Oglasi DOO Beograd, Srbija

  Diplomirala je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, odsek za novinarstvo i komunikologiju. Od 2008. godine radila je u kompaniji Fruvita kao menadžer za odnose sa javnošću i „community“ menadžer.

  Više
 • Saša Stefanović
  Osnivač je i direktor Instituta za nekretnine d.o.o. Beograd

  Diplomirao je na Vojnoj akademiji – smer finansije. Poslediplomske studije završio je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu gde je i odbranio magistarsku tezu, a doktorska disertacija je u završnoj fazi izrade.
  Više
 • Nebojša Rapaić
  Po zanimanju građevinski inženjer

  Osnivač i direktor preduzeća za posredovanje u prometu nepokretnosti „Feniks sistem“ d.o.o. iz Beograda od 1993.godine.
  Više
 • Radmila Stanković
  Podpredsednik Klastera nekretnina, Predsednik saveta zena - Klaster nekretnina

  Od 2000. god. kao agent, menadžer, direktor prodaje jedne i danas uspešne agencije. Od 2007. god. osnivac i direktor preduzeća “Panorama nekretnine” doo Beograd. Podpredsednik jedne od prvih Asocijacija posrednika u prometu nepokretosti (NUPS).
  Više
 • Haris Kadić
  Agent za posredovanje pri prodaji i najmu nekretnina i menadžer u agenciji za nekretnine „Rental.ba“

  Rođen i odrastao u Sarajevu gdje sada živi i radi, oženjen i otac četverogodišnje djevojčice Emme. Magistar menadžmenta iz oblasti poslovne psihologije, magistrirao na temu „Operativni menadžment i poslovna komunikacija“
  Više
 • Ivanišević Saša
  Član advokatske komore Beograda

  Član advokatske komore Beograda od 1989. godine, oblast rada građanskopravni odnosi, poseduje licencu za medijatore
  Više